Abilica Easy Entrance

Abilica Easy EntranceEn kraftig och robust motionscykel som passar dig som ställer höga krav. Easy Entrance tål stora och starka personer och passar såväl i hem och företag men även en professionell träningsmiljö. Motionscykelns utformning gör det lätt att stiga på och av. En lättläst display med hela 12 träningsprogram och högt motstånd ger utmaning.

Passar dig som ställer höga krav på din motionscykel och som har klara mål med träningen. EasyEntrance är en mycket kraftig och robust cykel som därför även passar stora eller starka personer. Den ger dig möjlighet till att trampa med tung belastning och ett jämnt motstånd. På- och avstigningen är mycket enkel tack vare den smarta konstruktionen. EasyEntrance har en lättläst display med hela 12 träningsprogram och elektroniskt justerbart magnetmotstånd i 16 nivåer.

Motståndet ändras med knappar på datorn. Displayen visar tid, distans, hastighet, trampfrekvens, watt, kaloriförbrukning och puls. Det sitter en pulsmätare i handtagen med vilken du kan se din puls under träning och göra ett kenklare onditionstest.

Pris: 5 995 kr
Beställ Träningscykel