Abilica WinBike

Abilica WinBikeAbica WinBike är en allround träningscykel och passar för konditionsträning. Stor cykelkropp ger dig mycket utrymme. 8 olika motståndsnivåer innebär bra variation.

Programmerbar display som ger dig puls, tid, distans, hastighet, kaloriförbrukning, formtestfunktion och antal pedalvarv per minut. Klar för flaskhållare och Abilica drickflaska. En användarvänlig allroundcykel med modern Abilica design och snygg skärm. Passar bra för dig som önskar lättare konditionsträning.

Träningscykeln Abica WinBike har 8 olika motståndsnivåer som ger dig god variation. Motståndet justerar du med ett vrede på stången. Displayen visar puls, tid, distans, hastighet, kaloriförbrukning och antal pedalvarv per minut. Det sitter en pulsmätare i handtagen med vilken du kan se din puls under träning och göra ett enklare konditionstest. Sadeln är justerbar lodrätt och vågrätt. WinBike har transporthjul på det främre stödbenet så att du enkelt kan flytta runt den. Den är förberedd för Abilica flaskhållare och drickflaska.

Pris: 2 995 kr
Beställ Träningscykel