Abilica WinMag

Abilica WinMagLäcker träningscykel som ger dig den konditionsökning du söker, kom igång med din träning idag. Passar väl för hemmaträning och dig som har ambition med din träning. Träningsprogram för varierande träning gör dina mål lättare att nå, Cykeln flyttas enkelt med transporthjulen, träna exempelvis framför ditt favoritprogram på TV. En stabil och prisvärd motionscykel.

WinMag passar dig som önskar en dator med förhandsprogrammerade banor och ett tyngre motstånd. Banprofilerna ger möjlighet till en roligare och mer varierande träning. Erfarenhet visar att träningsprogram underlättare träningen och gör det enklare för dig att nå dina mål. Magnetmotståndet är elektroniskt justerbart i 8 nivåer och ändras med knappar på datorn. Datorn har 6 träningsprogram som du kan välja mellan.

Displayen visar tid, distans, hastighet, tramp, kaloriförbrukning och puls. Det sitter en pulsmätare i handtagen med vilken du kan se din puls under träning och göra ett konditionstest. Sadeln är justerbar lodrätt och vågrätt. Cykeln har transporthjul på det främre stödbenet så att du enkelt kan förflytta den runt i rummet. Strömadapter medföljer.

Pris: 3 995 kr
Beställ Träningscykel