Abilica WinSpeed

Abilica WinSpeedAbilica WinSpeed träningscykel ger dig ett mångfald av program som ökar motivationen och gör det roligt att cykla. En cykel för tyngre och mer robust bruk. WinSpeed har 12 träningsprogram som ger dig goda variationsmöjligheter. Du kan också lägga in ditt eget personliga träningsprogram. Programmerbar dator med tid, hastighet, distans, kaloriförbruk, watt, formtestfunktion och puls kontroll. Med de 16 olika motsåndsnivåerna får du den utmaningen.

Med WinSpeed får du en mångfald av program som motiverar dig och gör det roligt att cykla. Det är en mycket robust träningscykel för tung och intensiv träning. Motionscykel WinSpeed har 12 träningsprogram som ger dig goda variationsmöjligheter.

Du kan också lägga in ditt eget personliga träningsprogram. I kombination med hela 16 motståndsnivåer får du den utmaningen du önskar. Magnetmotståndet är elektroniskt justerbart och ändras med knappar på datorn. Displayen visar tid, hastighet, distans, kaloriförbrukning, watt, och puls. Det sitter en pulsmätare i handtagen med vilken du kan se din puls under träning och göra ett enklare konditionstest.

Cykeln har transporthjul på det främre stödbenet så att du enkelt kan förflytta den runt i rummet. Strömadapter och sportflaska medföljer.

Pris: 4 995 kr
Beställ Träningscykel